Wat nog meer?

Ontwikkel jezelf

Bij DLA zijn we ervan overtuigd dat jezelf ontwikkelen behoort tot de rechten van werknemers. Daarom bieden wij ontzettend veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je kennis up-tp-date blijft, uitgebreid wordt of dat je uit je comfortzone gaat om iets heel anders te leren. Natuurlijk ondersteunen we je hierbij op financieel vlak, maar ook in alle andere belangrijke factoren die horen bij een opleiding.

Onze voorwaarden

Wanneer je bij DLA komt werken, kun je er natuurlijk zeker van zijn dat je een prima salaris ontvangt voor de werkzaamheden die je doet. Maar daarnaast vinden we secundaire arbeidsvoorwaarden net zo belangrijk. Zo hebben we, indien je functie dit vraagt, een auto klaarstaan. Net als een laptop en telefoon die voor je klaarliggen. Maar ook besteden we ontzettend veel aandacht aan je pensioenvoorwaarden (die zijn excellent) en sluit je goedkoop verzekeringen af. Je vakantiedagen zijn prima in orde en je ontvangt regelmatig waarderingen in de vorm van een cadeautje.

Cultuur

De cultuur die heerst bij DLA is laagdrempelig. Je eigen verantwoordelijkheid is groot, maar ondersteuning altijd dichtbij. We zijn ontzettend collegiaal binnen en buiten werktijd. De feestjes en borrels zijn gezellig. We houden van open en eerlijke communicatie, toch die Achterhoekse mentaliteit die de kop opsteekt. Vragen vinden we fijn, die zijn er om te beantwoorden en helpen ons vooruit.

Of stuur direct een mailtje naar sollicitatie@dla.nl.

Game jij met ons mee?

In onze gezamenlijke pauze is altijd ruimte voor een potje Mario Kart!