Over ons

Het oranje van DLA ICT is al jaren bekend in de Achterhoek en omgeving. Duurzame klantoplossingen en klantrelaties is waar wij voor staan. Hiervoor zetten we al onze kennis en collegialiteit in. Als het moet zijn we 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar om te zorgen dat jouw bedrijf blijft draaien. Onze grote verscheidenheid aan klanten maken ons allround: Maakindustrie, accountancy, logistiek, transport, zorg & cultuur.

Met ons unieke Smart Services concept zorgen wij ervoor dat jij kan ontzorgen. Wij ondersteunen met een goed werkende ICT-omgeving, ongeacht of dit bij jou op locatie of een cloudomgeving is. DLA ICT adviseert, ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt.

We maken ontzettend graag kennis, bijvoorbeeld onder het genot van je lievelingsdrankje, onze befaamde pizza,- en biermiddag of 1 van onze beroemde barbecues. Of, als je dat fijner vindt, komen we gewoon bij jou langs!

ISO 9001

Onze ISO 9001-certificering garandeert dat wij gerichte kwaliteitsdoelstellingen maken, klantgericht te werk gaan, betrokken zijn en inzicht hebben in behoeften en verwachtingen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem laat zien wat wij doen en bewijst dat wij doen wat wij zeggen.

Algemene voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ICT-Office voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.

Game jij met ons mee?

In onze gezamenlijke pauze is altijd ruimte voor een potje Mario Kart!