IT Servicedesk coördinator

Een IT Servicedesk coördinator bij DLA is iemand die “in blend” in de omgeving en een echte expert is. Wij zijn zo gegroeid omdat wij met onze inhoudelijke expertise en authenticiteit onze klanten ontzorgen.

  • De kernwoorden van de inhoud van de rol zijn:
  • Prioritering van inkomende tickets
  • Bewaken van de kwaliteit en doorlooptijd van de tickets
  • Klantbezoeken om SLA’s door te spreken
  • Inzetbaar voor calamiteiten
  • Verbetervoorstellen opstellen om de afdeling naar een nóg hoger niveau te tillen.

Klinken deze termen herkenbaar voor je? Lees dan verder!

Jouw team

Jouw leidinggevende Laura heeft een team gebouwd, waar medewerkers zelfstandig willen en kunnen werken en zich gewaardeerd voelen. Laura houdt niet van ‘hiërarchie’ en laat jou lekker jezelf zijn. Er heerst een vrije, omarmende sfeer met droge humor. In het directe team waar jij bij hoort, ben jij de bewakende factor en zorgt dat zaken in ieder geval niet stagneren. Je team bestaat uit zo’n 6 enthousiaste collega’s, die allemaal het klantbelang op de 1e plaats hebben staan!

Jouw tools

Je basis ligt in Microsoft 365, netwerken, switches, firewalls maar ook back-up Software. Echt IT in de breedste zin van het woord.

De eerste maanden zijn een ontdekkingsreis

Omdat wij onze klanten vanuit allerlei richtingen kunnen bedienen, zal het comfortabel en vrij aanvoelen. Je directe collega’s staan Achterhoeks nuchter en niet veroordelend in het leven. Regelmatig hebben we uitjes van de PV en BBQ’s om zo je collega’s/toekomstige vrienden nog beter te leren kennen. Verder krijg je een auto van de zaak om zo je “reis” nog leuker te maken!

De komende jaren

DLA groeit en professionaliseert, waarbij jouw inbreng zeer wordt gewaardeerd. Er wordt naar je geluisterd en je doet ertoe. Er wordt aangestuurd op basis van verantwoordelijkheden en onderbouwing en dat merk je direct terug aan de toegevoegde waarde die je gaat voelen tijdens groei en veranderingen. Daarnaast kennen wij veel doorgroeimogelijkheden!

De komende jaren

DLA groeit en professionaliseert, waarbij jouw inbreng zeer wordt gewaardeerd. Er wordt naar je geluisterd en je doet ertoe. Er wordt aangestuurd op basis van verantwoordelijkheden en onderbouwing en dat merk je direct terug aan de toegevoegde waarde die je gaat voelen tijdens groei en veranderingen.

Jouw comfort zone

Je wordt pas echt gelukkig bij ons als je een ingetogen expert bent in je vakgebied, je graag zaken kritisch onderbouwt en zaken wilt afronden. Maak gerust fouten en laat zien hoe jij ze kan oplossen. Dit versterkt de band met je klanten en geeft je zelfverzekerdheid! Verder moet je het leuk vinden om cursussen te volgen op bijvoorbeeld Microsoftgebied. Wij stimuleren het enorm dat jullie bij kunnen blijven met de meest recente ontwikkelingen op IT-gebied.

Nieuwsgierig zijn is al voldoende

Stuur jouw interesse of nog liever, jouw sollicitatie op de manier waarop jij denkt dat het jouw drijfveren het meest authentiek weergeeft.

Mail dit naar sollicitatie@dla.nl. Je mag ook altijd binnen komen lopen voor een kopje koffie!